Bibelen's Gæsτebοg


top

Pynt nr. 41 Navn: Armin Armenius - the one and only
Tidspunkt: 2016-02-29 11:28:27

Det med hurtighed vil jeg nok betegne som en overdrivelse. Hvis det lykkedes at afsløre min identitet, så tog det da i hvert fald mindst en måned. I øvrigt er anonymitet ikke noget særsyn i denne gæstebog. Hvis latterliggørelse er det instrument, som Biblen.info bruger for at underbygge sine argumenter, kan jeg kun sige, så er Biblen.info ikke 5 potter pis værd. Latterliggørelse af andre er et det af tydeligste tegn på dyb afmagt og frustration. Og det kan jeg sådan set godt forstå - jeg ville have det på samme måde hvis jeg var en dyb alkoholiseret ateist.

Hej Lars Ove Peters

Du tager fejl, men det er du vel vant til.

Jeg har vidst fra dag 1, at du bruger en proxy server til at sløre din identitet. Lad mig skære det ud for dig: En proxy-server skjuler din IP-adresse, men til gengæld udbasunerer den, at du forsøger at skjule dig.

Problemet er ikke, at du skjuler dit rigtige navn — det kan man have mange grunde til — problemet er for det første, at du bruger tre forskellige identiteter, og for det andet, at du opfører dig som en trold.

Du er det, man kalder en skallesmækkende mimose. På den ene side bliver du ubehagelig, når IAM nævner "psykiatrien", selvom det er dig selv, der konstant bringer ordet "sindssyg" på bordet. Så spørger du: »Har jeg nogensinde skrevet noget negativt om din person?« efterfulgt af en stikpille til en »dyb alkoholiseret ateist«.

Du er kort sagt en trold, og du har fået langt længere snor, end noget forum, jeg kender, ville have givet dig.

Du har nu skrevet 47 poster under 3 forskellige navne, og jeg ønsker ikke at se flere. Hvis du skriver flere indlæg, bliver de slettet. Koncentrér dig i stedet om at få dine mange hjemmesider til at fungere, eller gør din motorcykel forårsklar.