Kristne Familieværdier #2

Djævel og Luther Tillykke Jesus

Den retfærdige Lot (2 Peter 2,7-8) er flygtet fra Sodoma sammen med sine to døtre. I baggrunden af billedet ser man Lots kone, som Gud har forvandlet til en saltstøtte, og i den bagerste baggrund brænder byen Sodoma med de to døtres forlovede. Med konen og svigersønnerne ude af billedet øjner den retfærdige Lot en mulighed for at drikke sig fuld og gå i seng med sine to døtre (1 Mosebog 19,30-38).

Kristne Familieværdier #1 Kristne Familieværdier #3
2 Peter 2,7: Men han reddede den retfærdige Lot, som døjede under frække menneskers udsvævende liv;
2 Peter 2,8: for da den retfærdige mand boede midt iblandt dem, pintes hans retfærdige sjæl ved dag efter dag at se og høre deres lovløse gerninger.
1 Mosebog 19,31: Den ældste sagde til den yngste: "Far er gammel, og der er ingen mænd i landet, som vi kan få børn med på samme måde som alle andre.
1 Mosebog 19,32: Kom, lad os give far vin at drikke og så ligge hos ham, så vi kan føre slægten videre ved vores far."
1 Mosebog 19,33: Den nat gav de deres far vin at drikke, og den ældste gik ind og lagde sig hos ham. Han sansede hverken, at hun lagde sig, eller at hun stod op igen.
1 Mosebog 19,34: Dagen efter sagde den ældste til den yngste: "Jeg lå hos far i nat. Lad os give ham vin at drikke igen i nat. Så skal du gå ind og ligge hos ham, så vi kan føre slægten videre ved vores far."
1 Mosebog 19,35: Også den nat gav de deres far vin at drikke, og den yngste gik ind og lagde sig hos ham. Han sansede hverken, at hun lagde sig, eller at hun stod op igen.
1 Mosebog 19,36: Sådan blev begge Lots døtre gravide med deres far.
Kristne familieværdier #2

Tags for dette billede: Det Gamle Testamente, Druk, Sex